Nayyeera en Moesa.jpg

    NAYYEERA      EVELYNE

mama van Moesa

Typing on a Computer

BIO

Unveiling the Writer

Ik ben gebeten door een schrijfmicrobe.

Vaak spelen verhalen zich af in mijn hoofd, laat ik gedachtes de vrije loop, ga ik filosoferen over het leven, heb ik wel wat op te merken in de maatschappij, speelt er een idee, ben ik geraakt en gemotiveerd of moet ik gewoon mijn gevoel volgen, een nieuwe uitdaging aangaan en mijn ei leggen. En vooral...alles van me af schrijven.

 Sinds oktober 2017 werk ik als freelance schrijver met mijn eigen tekstbureau De Balans. Ik neem er allerlei opdrachten aan. Soms schrijf of redigeer ik puur uit overtuiging en zingeving en vaak ook met commerciële pen.

Sinds mijn verhuis naar Marokko in 2014, heb ik een persoonlijke blog in mijn reis door dit leven: Een Reis Door Doenia.


Sinds februari 2018 maak ik deel uit van het inspirerende redactieteam van het online blad Qantara.


Verder verzorg ik opdrachten zoals het schrijven van webteksten en het  samenstellen van allerhande blogs (met commercieel doeleinde). Ook werk ik teksten uit aan de hand van voicelogs of lever ik een bijdrage aan het opstellen van cursusmateriaal en vertaalprojecten.

Ik weet jouw teksten en website in een SEO jasje te gieten.


Ik ben een bezige bij en in verschillende markten thuis. Voor ik mijn tekstbureau oprichtte, werkte ik voornamelijk als leerkracht en hijaama  therapeute, hoewel ik ook andere jobs deed.

Vergat ik mezelf voor te stellen?

Ik ben Nayyeera, Evelyne. 37 jaar en van Vlaamse origine. Ik schipper in deze wereld voornamelijk tussen Marokko (Tetouan) en België  (Gent). 

Alleenstaande mama van een wondertje, Moesa.