top of page
Nayyeera en Moesa.jpg

    NAYYIRAH    EVELYNE

mama van Moesa

Screenshot_20220612_205305_com.android.gallery3d.jpg

BIO

Unveiling the Writer

Ik bekeerde in 2008 tot de Islam en besloot toen om ook als Nayyirah door het leven te gaan. Ik heb een Bachelor Bedrijfsbeheer en Zakelijk Vertalen op zak, maar nam later ook de keuze om de Specifieke Lerarenopleiding te volgen in avondonderwijs. Uit persoonlijke interesse en liefde voor de Islam, gezondheid en de natuur, verrijkte ik me ook met certificaten in ḥijāmah, hirudotherapie en aromatherapie. 

In mijn professionele leven raakte ik uitgekeken op commerciële en administratieve jobs en richtte me toen enkele jaren op onderwijs. Ik werkte als Islamleerkracht in Oost-Vlaanderen en later ook als kleuterjuf in het buitenland (Marokko). Ik vond niet echt mijn plaats in het reguliere onderwijs, maar kan mijn liefde voor onderwijs en onderricht wel vormgeven in thuisonderwijs met mijn zoon en andere projecten.

Sinds enkele jaren kan ik mijn schrijfmicrobe en mijn ei kwijt in mijn eigen tekstbureau (Tekstbureau De Balans). Schrijven is een passie die nog steeds in volle ontwikkeling is.

Langzaam maar zeker rolde ik in bepaalde projecten waar ik voel dat ik kan groeien en een meerwaarde kan betekenen voor mijn klanten, de samenleving en de ummah in zijn geheel.

Ik blijf me in de mate van het mogelijke bijscholen, voornamelijk inzake Islam, opvoeding en onderwijs. Het liefst bijt ik dan ook mijn tanden in projecten waarbij mijn verschillende liefdes samenkomen: Islam, taal en educatie, natuurgeneeskunde en psychologie.

 

Maar bij mijn motto 'het leven is een levenslange leerschool' past dat ik graag een nieuwe uitdaging aanga.

 

Ik hoor dus graag van je!

bottom of page