top of page

REFERENCES

Nayyeera is in staat om je - met haar woorden en zinnen - mee te nemen op een reis van literaire beschrijvingen, zonder dat het verveelt. Mocht zij een boek gaan schrijven, dat zou ze één van die schrijvers zijn, waarvan je het boek in één adem uitleest.


Als eindredacteur hoef en wil ik niet veel wijzigen in haar tekst, want behalve dat ze foutloos schrijft, geniet ik ervan hoe zij de kracht van taal inzet om een boodschap over te brengen of om in een interview de hoofdpersoon te laten bloeien.  

Beanoor, Eindredactrice Qantara

Open Book
Writing on Computer

Elke keer dat ik een verbetering of nieuwe tekst ontvang, merk ik een duidelijke passie. Die passie komt uit het hart, is mooi om op te merken en krijgt mijn respect. Ik krijg mijn geredigeerde teksten overigens zeer snel terug, sneller dan verwacht. Ik heb genoten van de samenwerking en ben meer dan 100% zeker dat ik hiermee doorga!

Op naar het volgende project.

Hanan, gezondheidsconsulente bij OriginalHealthylife

Via Facebook kwam ik in contact met Tekstbureau De Balans. Ik was op zoek naar iemand die mijn methode wou redigeren. Al hamdoelilah kon Nayyeera dit doen. Ze is een goede luisteraar, geduldig en inlevend. Loyaal naar de klant toe. Daardoor had ik het volste vertrouwen. En taalkundig Masha Allah Tabarak Allah goed. Ik heb onwijs veel aan haar gehad. Waar ik het soms lastig had om me te verwoorden, kon zij de juiste woorden in zinnen gieten.

Barak Allahoe fiek voor je geduld en tijd!

Meryem Ouladi, lifecoach bij Qurrata coaching en oprichter van Moslima Girlboss Academy en de D.R.E.A.M. Methode

Mer

Desk with Book
Notebook and Pen

Ik ben erg tevreden over onze samenwerking en het geleverde werk. Ook de last minute opdrachten voerde je snel en netjes uit. Jouw prijs is erg betaalbaar. Dankzij jouw adviezen en suggesties stralen onze werkboeken meer professionaliteit uit. Ik heb de intentie om ook in de toekomst mijn werken te laten nakijken door jou, via Tekstbureau De Balans.
Doe zo voort Nayyeera! Ik hoop dat nog meer klanten je mogen bereiken!

Mustafa Burak, Uitgeverij Plataan

Books

Het binnenwerk van mijn boek (Onuitgesproken woorden) heb ik laten nakijken door Nayyeera via Tekstbureau de Balans. 

Het was een erg fijne samenwerking, Alhamdulilah. Nayyeera werkt heel verfijnd en subtiel met woorden. Ze denkt met je mee en is heel duidelijk in de communicatie. Ze komt haar afspraken goed na en er was vanaf het begin duidelijkheid over de prijs. 


Ik ben zeer tevreden over de inhoud en het geleverde werk. Het was mij een waar genoegen. 

Wat ik ook fijn vind, is dat ze nog steeds met me meedenkt en ik steeds bij haar terecht kan, ook al kwam de samenwerking al tot een eind.


Een aanrader!

@Noor

Het is erg fijn om een professional als Nayyeera in te zetten voor het redigeren van teksten. Nayyeera is zorgvuldig en zeer competent, waardoor het eindresultaat veel beter wordt.


Ze luistert naar zelfs de meest veeleisende wensen en doet er alles aan om het werk tijdig en correct af te leveren. En dat tegen een hele redelijke prijs. Ze is prettig in de omgang en haar passie voor taal spat ervan af.


Inshaa Allah kunnen we in de toekomst vaker samen werken!

Ivonne Bint miguel, Safa Coaching

Green Typewriter
bottom of page