top of page
Folded Paper

BLOGGEN

Iedere verstandige ondernemer weet het: bloggen loont. Het is echter niet iedereen gegeven om te spelen en te balanceren met woorden en zinnen. Ik kan je een aardig handje helpen.

blog.jpg
editing.jpg

REDIGEREN

Heb je teksten of vertalingen die inhoudelijk correct zijn, maar niet vlot lezen of een check-up kunnen gebruiken? Ik help je aan een fris en vloeiend stuk.

WEBTEKSTEN

Elke organisatie, elke ondernemer of ieder bedrijf heeft een website nodig. Het opmaken van webteksten kan je echter veel tijd en energie kosten. Je kan uren staren naar een wit blad. Met slechts enkele richtlijnen en ideeën pen ik het graag voor je neer.

webtext.jpg
social media.jpg

SOCIAL MEDIA

Social Media zijn een feit. Je kan ze maar beter optimaal gebruiken om je lezers en doelen te bereiken. Heb je leuke plaatjes en ideeën, maar niet steeds de juiste woorden en teksten? Je weet me te vinden!

GHOSTWRITING

Zit je al een tijdje te broeden op een verhaal en wil je graag jouw boek de wereld insturen? Ik kan als jouw ghostwriter anoniem in jouw naam schrijven. Ieder zijn vak, toch?

Coffee and Magazines
cursusmateriaal.jpg

LESMATERIAAL

Bied je een cursus en ander lesmateriaal aan, maar kom je er niet toe alles in een mooi en begrijpelijk geheel te gieten? Laten we het samen doen!

ARTIKELS EN NIEUWSBRIEVEN

Wil je geregeld jouw doelgroep en lezerspubliek een update brengen van wat er speelt? Hecht je belang aan het vertrouwen en de wederzijdse relatie met je klanten? Ik schrijf het graag voor je; origineel en verfrissend.

newsletter.png
interview.jpg

INTERVIEWS

Een pakkend en persoonlijk verhaal. Een interview kan een product of een bericht zo veel meer leven geven. Ik ga graag in gesprek met boeiende personen en nog liever pen ik hun verhaal neer.

bottom of page