top of page

PROJECTS

Sinds februari 2018

Qantara is een online magazine. Een open bron voor iedereen die wil lezen over hoe het geloof in Allah je als mens kan inspireren. Voedsel voor de ziel.

Mijn bescheiden inbreng vind je onder Nayyeera Oem Moesa.

qantara.nl

Qantara.png

Sinds november 2014

Persoonlijke blog in mijn reis door deze wereld.

We zijn allemaal reizigers in deze wereld, op weg naar de volgende...onderweg leven we en leren we, vallen we en staan we weer op... een reis naar Allaah.

Een-reis-door-doenia.com

Nayyeera 1.jpg
badr en saar.webp

Kinderboek

Leren lezen was nog nooit zo leuk als met de avonturen van Badr en Saar.

 Het boek bundelt 5 avonturen van de 2 vriendjes en is geschreven volgens het officiële CITO label AVI M3.

Het boekje kan ingezet worden om te leren lezen, maar kan evengoed dienen als voorleesboek. Elk verhaal bevat een 'inspiratie- Koranvers', een 'Wist je dat?' en een 'Doe-opdracht'.

Te koop bij Uitgeverij Plataan

Voor lezertjes 10+

Haniefa en Rahma bewijzen in dit kortverhaal dat zij zich niet laten ontmoedigen door een grote tegenslag. Integendeel, ze grijpen de kans om zich in te zetten voor het goede. Zo dragen ze enorm bij aan een hoopvolle toekomst. Als jonge meisjes van 12 zijn ze hiermee een voorbeeld voor jou en mij. Dit zijn de echte heldinnen waar we kunnen naar opkijken!

Te koop bij Uitgeverij Plataan.

briesje genade cover.webp
Tafakkur reeks.webp

De Wonderbaarlijke Schepping van...

Tafakkur Reeks

Reflecteren over de wondere schepping van Allah ﷻ doe je het beste met deze bijzondere Tafakkur reeks. De dieren genoemd bij naam in de Koran vertellen meer over zichzelf en hun relatie met het Heilige Boek.

Deze Tafakkur serie is een streling voor het oog, het hart en de ziel. Ze nodigt de jonge lezer uit tot het reflecteren over de wondere Schepping van Allah ﷻ.

Te koop bij Uitgeverij Plataan.

bottom of page